Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. március 8., hétfő

Örömmel jelentem, megjelentem!


Kézbe vehettem végre első nagy kaliberű hirdetésemet a Felicitas Várandós Mamák Könyvében. Március vége felé fog ténylegesen a kismamák kezébe kerülni. Én viszont már most elbüszkélkedem vele!


Az ezt követő egy hónapban nagyon sok minden el fog dőlni. Vagy ugrásszerűen megnövekszik a látogatók - feliratkozók - könyvrendelések száma (és ezáltal közvetlenül is a bevételem), nő a feliratkozott blogolvasók száma, nő a leendő honlapom "ügyfeleinek" száma... , nekiállhatok morfondírozni az ingatlanos terveimen, és megnyugodhatok, hogy sikerült...

Vagy... nem jön be. És akkor nem nyugodok meg... Sőt... De már most megfogadom, hogy ha így is lesz, nem hagyom, hogy a kudarc ledöntsön a lábamról. Ugye te is hallottad már, hogy az a siker titka, hogy nem a kudarcnál kell abbahagyni. Fel kell állni, újratervezni, újra cselekedni. Akkor más úton-módon kell majd próbálkozni. De érzem, tudom, hogy erre nem kerül sor. Hinnem kell benne!! Hiszek benne - és magamban! Minek végigaggódni ezt a hónapot? Az, hogy nem érzem jól magam, nem változtat a helyzeten. Ha viszont optimistán, pozitív elvárásokkal nézek elébe, és tárt karokkal, felkészülten várom az "érdeklődők rohamát", akkor ezt a pozitív rezgést csak befogadja valaki... :)

Meg is osztom most veled Jackson Brown-tól származó egyik kedvenc idézetem, ami a hozzáállásomat hivatott helyes mederben tartani. (A könyvben is szerepel, és mindig szem előtt tartom - lévén rólunk, Patakokról szól. :) )

"A patak és a szikla összecsapásából mindig a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."

Szeretettel:

 

7 megjegyzés:

  1. Örülök, Gyöngyvér, hogy nem vetted zokon a megjegyzésem. Szorítok Neked, hogy sikerüljön, és magamnak is, a többi Nőtársnak is, mert a lendület ragadós:) és szükség is van rá! főleg úgy, h. közben ott vannak a buktatók, a halogatások, az akadályok. Gyűrjük le, és dőljön a lé...:),vásárló.
    Szeretettel:
    Jakab Gyöngyi

    VálaszTörlés
  2. Légyszíves segíts Gyöngyvér, a fotóm akartam feltenni, de elszáll, a profil kijelölésénél, mit válasszak?

    VálaszTörlés
  3. Gyöngyi!

    Úgy legyen! :)

    Ha azt szeretnéd, hogy blogok hozzászólásaiban megjelenjen a kis képed, kattints a www.gravatar.com oldalon a "Get your Gravatar today" gombra. Az e-mail címmel való regisztrálás után jelentkezz be, és kattints az "add a new image" -re és töltsd fel a fotót, amit szeretnél. Nagyon egyszerű, és ezután a kis képed mindig meg fog jelenni automatikusan.

    VálaszTörlés
  4. Gyöngyvér, ez egy szuper ötlet!! Honnét jött? :)
    És milyen nagyságrendű költségedbe került? (többszázezer vagy azért jóval kevesebb)
    Bernadett

    VálaszTörlés
  5. Kedves Bernadett!

    A Felicitas ötletről és részleteiről a januári utolsó bejegyzésben (Sikerreceptem - Szoptatóskönyv-marketing Anya módra 4.) olvashatsz. (Az oldalsávban a blogarchívumban megtalálod!)
    Vagy itt: http://businessmami.blogspot.com/2010/01/sikerreceptem-szoptatoskonyv-marketing_31.html

    VálaszTörlés
  6. Gyöngyi!Próbáld meg, hogy a profil kijelölésénél a Google-t választanod.

    VálaszTörlés
  7. Ez a Felicitas-os ötlet óriási! Szerintem be kell jönnie.
    Nem tudom, hogy hová kéne írni, úgyhogy most ide írom :)
    -- Annyira jó, hogy megírtad ezt a könyvet! A terhesség során folyamatosan a szülésre készítenek fel minket. A szoptatás, az valami, "úgyis fog az menni" kategória. Aztán - van aki bevallja, van aki nem - nagy nehézségekkel kell megküzdenie annak, aki először próbálja. Pedig szoptatni jó és egyszerű. Ha "kiképződtél" és felvértezted magad. Máskülönben mindennapos stresszforrás lehet.
    Köszönet még 1X, hogy megírtad.

    VálaszTörlés