Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. szeptember 16., csütörtök

Első törlesztőrészlet

Avagy: "Tudod, mit tettem tavaly nyáron?"

HősNőkblogok
Bevallom töredelmesen, a nyár vége, ha már volt végre egy kis jó idő - elsősorban a pihenésről szólt, és csak másodsorban a munkáról (lásd lejjebb).


Augusztus elején családi nyaralás Horvátországban - annyi írnivalóm lenne róla, hogy inkább a leendő könyvemben kap egy vagy két önálló fejezetet. (Zárójelben megjegyzem, hogy majd megszakad a szívem az Íróakadémia két szemeszteres szépírói mesterkurzusa után, de ez most időhiány miatt reménytelen...)

Most csak pár fotóval illusztrálom az eseményeket - persze a valódi kalózsziget valódi kincskereső  (és találó:) ) valódi kalózhajós kirándulás izgalmaikor pont lemerült a mi gépünk, így azok a fotók még mindig anyósomnál vannak..)



A nyaralás után egy hetet strandolással töltöttünk a kaposvári Virágfürdőben, játszottunk a barátainknál. Közben pedig a sulira készülődtünk - Palkót is és engem is alaposan fel kellett szerelnünk.

Aztán Öcsém házasodott - ez a lagzi nagyon emlékezetes marad számunkra, de nem árulok el semmit, mert ez is kap majd egy kiemelt fejezetet abban a bizonyos könyvben. (Igaz, lehet, hogy 5-10 évet várni kell rá!:)

Aztán kézzel learattuk a Lázi Dombi  saját vetésű búzát. Aztán megsütöttük belőle a kenyeret. (A képeken látszik, hogy nem hiányzott a laptopom...)

Voltunk cirkuszban, Halász Judit koncerten.

A legutolsó napokban pedig Marcit szoktattam be az oviba, amíg értekezleteken voltam, azaz én is beszoktam..
(Azt meg nem is részletezem, hogy a "nagyautónkkal" már rossz váltóval jöttünk haza, ma kaptuk vissza..., bedöglött a nyomtatónk, újat kellett vennünk, de legalább ez tud szkennelni és fénymásolni,  és mivel "szoftverhamisítás áldozata lettem" :), új "tanári tisztaszoftver" windows-t telepítettem a gépemre, az összes egyéb programmal és alkalmazással együtt - ez is jó móka volt. Aztán elszállt az internetünk itt a faluvégen, szakember varázsolta vissza.)

Azért nem csak lazsáltam ...  

- A nyaralás előtti napon a Kaposváron rendezett 'Anyatej világnapján' tartottam a szoptatásról előadást.Az esemény két hozadéka:
  • az ott lévő kismamák előregisztráltak a Kaposvárimamira :)
  • egy, a rendezvényen kiállító, gyermekkönyveket és gyermekneveléssel foglalkozó könyveket forgalmazó kiadó könyvterjesztője megkért, hogy hadd forgalmazza a könyvemet... :) A szerződést pár nap múlva meg is kötöttük!
- Védőnők által szervezett, beszélgetéssel egybekötött könyvbemutatót tartottam (ez már szokásosnak mondható, de most vittem a kaposvárimamis előregisztrációs lapomat is! :))

- Partnermarketing jellegű együttműködésre léptem Mátyás Anita (jó)boszorkány ismerősömmel.  Jópofa  - és tanulságos Babanévmágia "szolgáltatását" népszerűsítem a Jobb tudni, mint megijedni! c. levélsorozatom utolsó részében, és most a blogon, :) és híres-neves Boszisuli Tanfolyamát itt az oldalsávban, és hírlevélben. Még van pár nap az indulásig! :)

Árából 800 Ft kedvezményt kapsz, ha beírod a kupon kódom: ANYA678 :)

- Megnyertem a pénzt a már említett pályázaton, és a másik felét is megszereztem, úgyhogy a főimamival megkötöttük az előszerződést  a www.kaposvar.imami.hu oldal franchise jogára. 
A találkozó még azért is nagyon hasznos volt, mert előrukkoltam a leendő honlapom tervével, illetve koncepciójával. Féltem a reakciótól, de nagy kő esett le a szívemről, mert szerencsére Nórának egyből megtetszett az ötlet, és lát fantáziát az együttműködésben. Merthogy a KismamaCompany is (leírom a nevét, hadd szokja mindenki:)) igazi csapatmunka lesz - csak együtt vihetjük sikerre. Természetesen Rád is számítok majd! :)

- Kivonultam a kaposvári Baba-Expo-ra, imami-kártyás kitűzővel, kitöltendő szórólapokkal, és gyűjtődobozzal, név/e-mail cím gyűjtő lapokkal. A szórólapokat hostess osztogatta a bejáratnál, én pedig az árusító anyukákat és cégeket vettem célba. Az eredmény - tele doboz a bejáratnál, az összes árusító anyuka regisztrált, és három cég szólt (nem én kérdeztem rá!) hogy szeretne majd hirdetni az oldalon, illetve nem kellett fizetnem a szórólapozásért, és a Baba-Expo ügyvezetője odajött hozzám, és felkért a jövőbeni hosszútávú együttműködésre.
Azt hiszem, van okom a bizakodásra! :)

- Még egy partneri viszony vette kezdetét - viszonteladója lettem a Minervának, Vidi Rita vadonatúj havi magazinjának.
Vigyázat! Nem könnyed női magazin. Csak azoknak szól, akik valóban komolyan gondolják, a vállalkozósdit, és szánnak e komoly gondolatokra 60 forintot naponta...

Kezdeti stádiumban vagyok még ezzel, kattintós bannerem még nincs - elsősorban a kaposvar.imami-n és a KismamaCompany-n fogom terjeszteni, de ha szeretnéd az éves előfizetést már most,  írj egy e-mail-t nekem a kaposvar@imami.hu címre (hadd örüljek, hogy ide is jött levél), vagy bármely más elérhetőségemen jelezd a szándékod. A részleteket itt találod, de kéééérlek, ne ott rendelj, hanem nálam...  Ez az oldal pár héten belül úgyis megszűnik...

- Szombaton pedig megyek a kaposvári Méz fesztiválra, pontosabban ezen belül a Hordozás Hete rendezvényre hívtak meg előadónak, illetve egy kiállítói sátorba árulni a Szoptass ügyesen!-t. (És persze engedélyt kértem a Kaposvárimami propagálására is:))

Szóval nem unatkozom, és az élet zajlik magától is. Tegnap például elég érdekes dologra hívta fel a figyelmem az iskola gazdasági vezetője: Vajon tisztában vagyok-e vele, hogy milyen feltételekkel jöttem vissza dolgozni?

Hát, nem voltam...
Folyt. köv. in the next post:)


Szeretettel:

(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a
legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)

2 megjegyzés:

  1. Ezek fantasztikus eredmények, Gyöngyvér! Mondhatni, rohamléptekkel lépdelsz azon a bizonyos úton.
    Mit jelent, hogy viszonteladója vagy a Minrevának (biztos másnak egyértelmű)? Különben a lap szuper, mindenkinek tudom ajánlani. Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy szerintem nem kell vállalkozónak lenni ahhoz, hogy valaki profitáljon a magazinból. Minden "földi halandó(nő)"-nek tudom ajánlani, aki egy kicsit tudatosabban szeretné élni az életét és szeretne havonta egy tömény "Rita bombát", ami kirobbantja a hétköznapok szürkeségéből.
    Gratulálok a sikereidhez! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha kívülről rohamtempónak tűnik, én sokszor azt érzem, egy helyben toporgok. Pontosabban egyes dolgokkal haladok, de mással, mint amit igazán szeretnék... Még pontosabban, úgy érzem, mindig csak kerülőutakon jutok picit közelebb a célomhoz.

    A viszonteladás azt jelenti, hogy én fogom árusítani - azaz nálam lehet megrendelni, majdani internetes felületeken. Közvetlenül a HősNőkön nem lesz rendelhető, csak viszonteladókon keresztül.

    VálaszTörlés