Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. szeptember 28., kedd

Meglep-lak

Gyakran megoldatlan marad a mai fiatal felnőttek egyik fő problémája: Hogyan jussak saját lakáshoz, ha nincs pénzem, és nem is örököltem?

Nos, mindenre van megoldás, csak tudni kell hozzá "máshogy" gondolkozni. :)
Egy kedves ismerősöm nem hagyta annyiban a dolgot. Egy nagyon kreatív ötlettel állt elő, mellyel szándéka szerint lakást teremt pénz nélkül. Olvasd el a levelét, és lehetőséged szerint támogasd, hogy sikerüljön! :)

Kedves Barátom!
Szeretettel megosztom Veled egy első olvasásra hihetetlennek tűnő, egyedülálló kezdeményezés hírét:
Az ötlet egyszerű: egy fiatal lány lakáshoz juttatása cserekereskedelem útján, valódi pénz felhasználása nélkül, melyet Te is figyelemmel kísérhetsz a http://meglepeteslakas.blog.hu oldalon.
Több tízezren vannak biztosan nehéz helyzetben, mások is önerő, fedezet hiányában nem tudnak saját lakást vásárolni, kénytelenek albérletben élni. Az említett lány nővére egy meglehetősen különleges módon a következőkre hívja fel a figyelmet: a képzelet szabadjára engedésével, következetességgel, a kilátástalanságból és kötöttségekből való kitörés lehetséges. Bizonyít, hogy legyen hite másnak is teremteni, jót cselekedve segíteni. Lelkesít, hogy másképp is lehet, mint amit belénk neveltek az évek során. Erőt ad, hogy merjenek mások is kreatívak lenni.
A http://meglepeteslakas.blog.hu oldalon olvashatod a folyamat aktuális híreit, javaslatodat, észrevételedet megosztva Te is segíthetsz. A támogató partnerek megkeresése, és tájékoztatása folyamatban van, Te is csatlakozhatsz.
Következő lépés már az ingatlant felajánló partner felkutatása… Kíváncsi vagy a részletekre?
http://meglepeteslakas.blog.hu
Kőrösi Katalin


Szeretettel:
 

2 megjegyzés:

  1. Az ötlet megfogott és továbbítottam a levelet Szalkai Titinek, s az ajánlót is én írtam, az a bizonyos "olvasó"...sajnálom, h. legalább a nevem nem jelent meg, jól esett volna ez a kis figyelmesség.
    A másik, hogy én egy újrakezdők tréningjét ajánlottam fel, (Katinak, vagy a húgának),ami szintén életkészségek tanulása, és szerintem nem érdemes kihagyni! Drukkolok nekik, üdvözlettel: Jakab Gyöngyi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Gyömbi, köszönöm, hogy a kezdeményezésről hírt adsz az oldaladon!

    Gyöngyi, köszönöm az e-mailt, kérésednek megfelelően már szerepel a posztban a neved, és a honlapod elérhetősége is. A többiről is egyeztetünk... Köszönöm! :-)

    Üdvözlettel,
    Kőrösi Kati

    VálaszTörlés