Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. április 28., szerda

Anyák napjára jön a Babies

...tudtam meg Vida Ági kismamablogjáról.
Ez egy fantasztikusnak ígérkező dokumentumfilm, amely négy baba első életévét mutatja be, akik a világ négy táján élnek - Japánban, Mongóliában, Namíbiában és Amerikában.
Nézzetek bele:
(Sajnos a szélesvásznúsága miatt nem fér ide teljesen, kattints a közepére, hogy rendesen lásd!)Az előző bejegyzés hozzászólásaiban feltett kérdésekre a következő bejegyzésben válaszolok! :)

Szeretettel:(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)

2 megjegyzés:

 1. Köszi ezt a videót Gyömbi!
  így még sosem gondoltam bele a babák életébe.
  Potyognak a könnyeim.Az én 1 évesem épp egy kihúzott fiókban ül, és lelkesen pakol.
  Édesek, gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 2. Hihetetlen, hogy mennyire egyszerű dolgok kellenek egy babának. Mi, a "civilizált" szülők fejlesztő játékot adunk a gyerek kezébe, az Afrikaiak pedig követ. Vajon melyiktől tanul többet a gyerek és - talán ez a legfontosabb kérdés - mi kell neki? Például Zita 1 évese a fiókból pakol és boldog. A kérdésre a választ Édua karikatúrája is találóan fogalmazza meg: A homokozóban ülő két gyerek közül a mosolyogva játszó fiúcska kezében egy ág van csupán, míg síró társa, aki alig látszik ki a hipermodern játékok közül és azt kiabálja: "Anya, vegyél nekem botot!"
  Két kisördög édesanyja

  VálaszTörlés