Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2011. április 5., kedd

Tetszik neked az Imami? :) És szeretnél egy wellnes hétvégét nyerni ?

Mi az Év Anyaválallata verseny?  És miért olyan fontos számomra?
Ha régi olvasóm vagy, akkor biztosan ismered a gazdagmami.hu-t is, és akkor valószínűleg hallottál már erről a nagyszerű megmérettetésről.  

"A Gazdagmami.hu 2011-ben második alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!
 
Rólunk, Anyukákról szól a verseny és arra hívja fel a figyelmet, hogy kisgyermekes nőként is lehetünk sikeresek, és a munka - házimunka - gyereknevelés összeegyeztetésére léteznek  "anyabarát" megoldások.

 
Nekem nagyon sokat jelent - ezúton is köszönet Vida Áginak a lehetőségért - hiszen tavaly ilyenkor itt láttam meg először Nórát, aki a pár hetes, friss Pécsimamijával nevezett be, akkor még csak fontolgatva a franchise lehetőségét. 
 
Nagyon büszke vagyok ám, hogy én voltam a legelső, aki meglátta, hogy ebből valami nagyon jó és nagyszabású fog kisülni :) Része voltam az izgalmas indulásnak, együtt ötleteltünk, formáltuk, alakítottuk, bővítettük az oldalt - és tesszük ezt azóta is, egyre nagyobb csapattal!

Idén már egy nagy csapatként indulunk a versenyben - 15-ös rajtszámmal, Gellén Nóra (pécsimami, az Imami megálmodója) neve alatt.
 
Mit kapsz cserébe a szavazatodért?
  • Hálás köszönetemet! :)
  • Megnyerheted a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotel által felajánlott családi wellness hétvégét, ha kedveled a Kaposvárimamit és az Imami hálózatot, és ennek jeléül szavazol rá, illetve az Imami hálózat megálmodójára, Gellén Nórára az Év Anyavállalata 2011-es versenyben. 
Szavazni a www.gazdagmami.hu weboldalon a 15-ös sorszámú Imami (Gellén Nóra) bemutatkozása alatt a “Tetszik” gomb megnyomásával tudsz, több versenyzőre is szavazhatsz. (Ha nem vagy Facebook felhasználó, a www.facebook.com oldalon tudsz regisztrálni - néhány pillanat az egész.)
Akkor veszel részt a wellness hétvége sorsolásán, ha szavazás előtt megadod a neved és az e-mail címed a gazdagmami.hu-n.  Kedvelem az Imamit, és jól jönne a wellness hétvége, ezért szavazok rá!

A szavazás határideje: április 22.Szeretettel:(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése