Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2011. február 21., hétfő

Az út mentén


Nagyon rég nem jelentkeztem... Mert épp megint úton vagyok. A lehető legjobb irányba. Csak itt a blogon vagyok passzív, egyébként zajlik az élet. Látom a célvonalat! :) ha átléptem végre, visszatérek ide is. Ma este újraolvastam szinte az egész blogot. Ami a vicces, sok bejegyzés újdonságként hatott, és erőt merítettem belőle! :) Ez a CD mostanában sokat velem van. Nem tudok franciául, de szeretem a sikeres, sugárzó fiatalokat látni-hallani. És imádom a zenéjét! (Másik kedvenc számunk: http://www.youtube.com/watch?v=dVaZZRo0LN8)

Még egy űrlappal vacakolunk. (Meg az egész családot ledöntő majd' 3 hetes influenzával.) Aztán indulunk, illetve robbanunk! Határidő február 26.  És olyan jó, hogy többes számban beszélhetek! :)


Szeretettel:




(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)

3 megjegyzés:

  1. "Ma este újraolvastam szinte az egész blogot. Ami a vicces, sok bejegyzés újdonságként hatott, és erőt merítettem belőle!"

    - ez ismerős! :-) Én időnként újraolvasom a saját regényeimet, és úgy izgulok, hogy mi fog történni a főszereplőkkel :-D

    További sok sikert - nagyon jó példa vagy, csak így tovább! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Gyöngyvér!
    Végre egy életjel! :) Hova rohansz 26-án? (mlm?)
    Várom a folytatást és a részleteket itt a blogon.
    Bernadett

    VálaszTörlés
  3. 26-a egy jó nap! :)Manita számításai alapján: "A nagy változás, változtatás lehetősége, amely munkához, sikerhez, üzlethez és pénzhez kötődik." (forrás: A Minerva februári száma)

    Ezenkívül egy fontos "Imami" találkozó időpontja, amit sajna el kellett halasztanunk egy héttel. Nagy dolgokra készülünk! :)

    VálaszTörlés