Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. november 24., szerda

Minerva Capitoliuma - a sikerre termett nők havi magazinja - Nálam is kapható!

Minerva az ókori római hitvilág egyik istennője, aki óriási mennydörgés közepette apja, Iuppiter fejéből pattant ki teljes fegyverzetében. Védte a városokat, a mestereket, a művészeteket, a hajózást, az igazságot és az igaz ügyért harcolókat. Minerva okos, jó startégiai érzékkel rendelkező, gyakorlatias és az eszére hallgató istennő volt. Temploma Rómában, a Capitolium hegyén állt. A Minerva Capitoliuma ezt akarja nyújtani neked, ebben segít és támogat!
Olyan tudatos, vállalkozó szellemű HősNőket akarunk, akik büszkén szállnak szembe a hétköznapok viharaival és ezért jutalmukat is mindig megkapják az élettől, vagy saját maguktól. A Minerva önmagában természetesen nem fogja megváltoztatni az életed.
A Minerva feladata az, hogy a változás útjára lépőket és a már rajta lévő nőket támogassa sok-sok érdekes és értelmes témával minden hónapban.

Miről olvashatsz a Minerva Capitoliumában?
  • Önismeret és emberismeret
  • Pénzügyek
  • Egészség, öngyógyítás
  • Életmód
  • FengShui
  • Vezetés – Vállalkozás
  • Humor
  • Környezettudatosság
  • IT női szemmel
  • Számmisztika
A Minerva Capitoliuma NEKED szól, ha cseppet sem bánod, hogy nem szól:
  • divatról,
  • sztárdiétáról,
  • celebekről,
  • botrányokról,
  • erőszakról és
  • tragédiákról.
Azt is mondhatnánk, hogy a Minerva nem kikapcsol, hanem beindít... 

IGEN, ÉRDEKEL A MINERVA KÉT HÓNAPOS PRÓBA ELŐFIZETÉSE
csupán 1690 forintos adminisztrációs díjért - hiszen ezt a díjat ráadásul még jóvá is írják számomra, ha folytatni szeretném az előfizetést!
A próbaelőfizetés részleteiért kattints a képre!

Hét független ok, amiért a Minerva Capitoliumát ajánljuk a hagyományos női magazinok helyett:
  1. Hallgass a szívedre!
Erről feledkezünk el leginkább az életünkben. A szívünk hangjait elnyomják a szülői, baráti intelmek és jótanácsok, másra tanítanak az iskolában és az élet is a kemény racionalizmusra nevel minket. Légy kemény, csak így élheted túl az élet könyörtelen iskoláját! Azonban ha mégis meghalljuk a szív szavát és elkezdjük követni azt, hirtelen minden megváltozik, több öröm költözik az életünkbe és mi is másképp látjuk az egész világot. A Minerva Neked adja azt a szemüveget, amivel megláthatod ezt a világot és a jövőben hallgathasz bátran a szívedre!
  1. A mag törvénye
A mag törvénye így szól: „Csak akkor arathatod le munkád gyümölcsét, ha megdolgoztál érte.” Ha valamikor kicsit is kertészkedtél, akkor tudod, hogy a föld felásása és a mag elültetése után várni kell egy ideig, amíg a mag kikel és learathatod munkád gyümölcsét. Egyszóval kell némi energiabefektetés, türelem és utána jönnek az eredmények. Mi energiát fektetünk a Minervába, a legjobbat akarjuk nyújtani neked, amiből te is bőségesen arathatsz.
  1. Ok és okozat
Az életünk egy energiarendszer, ahol a befektetett energia alakítja a körülményeidet. Vizsgáld meg, hogy a te életedben hogyan működik ez a törvény? Hogyan kerültél ide? Miért olvasod most ezt? Szükséged van segítségre, támogatásra és arra a tudatra, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal? A Minerva Capitoliuma minden hónapban olyan kérdésekre és ok-okozati összefüggésekre adja meg a választ, amit már te is régóta keresel.
  1. Kis kezdetek, nagy sikerek
Előfordul, hogy néha türelmetlenek vagyunk. Azonnal a legjobb, a legnagyobb, a leggyorsabb valamit szeretnénk elérni, vagy megkapni  az életünkben és nem vesszük figyelembe azt, hogy az iskolát is az első osztályban kezdjük el. Az élet egy fokozatos fejlődés és mi ezt az elvet követjük a Minervában. Tarts te is velünk apró, kezdő lépésekkel, hogy eljussunk együtt a nagy sikerekig!
  1. Irányváltás
Ragaszkodunk a megszokásainkhoz, a megszokott dolgainkhoz és közben nem vesszük észre, hogy elmegy mellettünk az élet. Legyünk nyitottak az új élethelyzetekre, az új kapcsolatokra és ha úgy adódik ne féljünk elfordítani a kormányt más irányba. A Minerva mutat neked egy lehetséges utat, velünk tartasz? Mondj igent!
  1. A vonzás törvénye
Biztos előfordult már veled is, hogy gondoltál valakire akit hónapok óta nem láttál és másnap szembejött veled az utcán, vagy dúdoltál egy dalt és a rádióban is megszólalt ugyanaz a dallam. Vajon ez csak véletlen műve, vagy valami olyan dolog ez ami emberi ésszel fel nem fogható? Sokan biztosan a véletlennek tekintik mindezt, azonban tudnod kell, hogy az agyad olyan mint egy mágnes. Azt vonzod magadhoz amire gondolsz. Amennyiben ezeket a sorokat olvasod az sem a véletlen műve. Isten hozott egy „mágneses”, energiával teli világban! Tarts továbbra is velünk és a Minervával megmutatjuk, hogy milyen mély is a nyúl ürege.
  1. Az számít, amit ma megteszel!
Lao Ce, aki feltehetőleg a Kr. e. 4. században élt kínai filozófus volt, ezt mondja: „Egy fa, amelyet épp’ hogy átérsz, egy kis magból nőtt ki, egy ezer-mérföldes út egy lépéssel kezdődik.” Talán nehéz elfogadni, de jelenleg azon a ponton vagy az életedben, ahová az elmúlt évek gondolatai és cselekedetei juttattak el téged. Amit ma cselekszel, befolyással van az elkövetkező éveidre. Döntéseket hozol, ezáltal változásokat idézel elő. Most döntened kell! A Minerva a társad szeretne lenni és segíteni szeretne neked abban, hogy egy élhetőbb életet élj!

 Szeretettel:

 

2010. november 16., kedd

Benne voltam a tévében! :)

Kaposvárimamiként meghívtak a helyi tévébe.
A Kapos TV riportja a műsor 25:48 percétől látható :)
A videóhoz kattints a képre!


2010. november 3., szerda

Álmok, célok... Itt a vége...?

Bár nem az esetem sem ez a modern amerikai számítógépes animáció, sem a stílus, a tartalom azért elgondolkodtató.
Azért jutok mostanában ilyen ritkán a blogíráshoz, mert azon dolgozom, hogy véletlenül se járjak így:
(Kattints a képre a videóhoz! 6 perc)


Te mit gondolsz?

Szeretettel:


(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)